Видове масажи и тяхното действие

     Всички видове масажи са физически докосвания водещи до лечебен, тонизиращ или релаксиращ ефект, чрез предаване и приемане на положителна енергия. Добрият масаж е влагане на доброжелателно отношение, чрез прилагане на правилни техники.

Масажирането е лечебно изкуство!!


Релаксиращи масажи

Подходяща релаксация на организма в ежедневието и стреса на работното място. За удоволствие и преодоляване на напрежението и умората, с подмладяващ ефект, чрез нежни и леки въздействия от специално подбрани масажни техники.

Тонизиращи масажи

Рекреация от работния процес, забързаното и изтощително ежедневие. Зарежда организма за дълго време с положителна енергия и тонус. Насочен към подсилване на тялото и неговата имунна система, чрез масажни техники за възстановяване силите на човека, изразходени в трудовия процес.

Комбинирани Масажи

Масаж на тяло с елементи от рефлекторно-сегментарен масаж на фасциите, костите, вътрешни органи. Рекреация на функциите на мускули, стави и сухожилия чрез елементи от постизометрична релаксация, кинезитерапия и източни техники (китайска акупресура, тибетски и тайландски масаж). Дълготраен профилактичен ефект с усещане за лекота и тонус, възстановява подвижността и еластичността на тялото.

 

ЕСТЕТИЧЕСКИ МАСАЖИ ЗА КРАСОТА, ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛО И ПОДМЛАДЯВАНЕ

антицелулит студио козметика варна масаж масла здравеАнтицелулитни Масажи

Обработка на засегнатите зони от целулит и неговото отстраняване чрез използване на специални масажни техники за бързото му и трайно премахване.

 

Масажи за регулиране на тегло

Внимателно подбрани техники за обработка на натрупаните мастни депа в организма и тяхното отстраняване, за постигане на оптимално тегло съобразени с пола, ръста, възрастта и желания ефект от масажирания.

 

Масажи за извайване на тяло

Комбинирани специално подбрани антицелулитни и регулиращи теглото техники, физиотерапевтични и кинезиотерапевтични похвати за корекция на тялото, неговото изправяне, подобряване на походката, правилен и естетичен стоеж на тялото и крайниците.

 

Реджуванс – терапия на младостта

Специална релакс и подмладяваща терапия чрез масаж на лице и глава. Със силно подмладяващ и дълготраен ефект.

 

Масажи на части и зони от тялото

Частичен лечебен масаж варна Масажи на глава, шийна яка, раменен или гръден пояс, гръб, корем, таз, крака, ръце, ходила или длани, по отделно или в комбинация, с релаксиращ, тонизиращ или лечебен ефект. Подходящи за отстраняване на предизвикан дискомфорт или здравословни проблеми предизвикани от ежедневни професионални дейности и работа.


ЛЕЧЕБНИ МАСАЖИ и ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ

ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОГРАМИ

За ползите от Масажа.

♠Силно желаем щастие и благодарим!♠