Процедура за уши с конуси Otosan

35,00лв.

Бутона "Купи" е за регистрирани потребители

„Otosan Конус представлява безопасен и ефективен метод за лечение и хигиена на ушите. С добавен прополис – естествено вещество с антибактериални свойства. Предотвратява образуването на обилни алвеоли, които причинят неприятности, като усещане за шумове в ушите, нестабилност на акустичното налягане, загуба на слуха и запушване на ушите канали. Увеличава защитни сили на ухото….»»🌿

Описание

Процедурата се извършва в студио Enjoy Box и е с продължителност от около 40 минути. Извършва се от служител на студиото. Клиента лежи на страни върху кушетка с прибрана коса. Поставя се първо единият конус Otosan в ушнdта мида и се запалва от другия край, следи се за правилното и безопасно изгаряне на конуса. Процедурата се повтаря и с другото ухо.

Топлината, отделяна от конуса, прониква в слуховия проход и го омекотява, като в същото време летливата фракция на прополиса, укрепва естествените защитни сили на ухото. Тя действа и върху точките, където се използва акупунктура, подобрява кръвообращението, предизвиквайки чувство за здравословна и естествена релаксация.

Абсорбцията, създадена от надигащия се топъл въздух, води до отстраняването на мръсотия и вода от ушния канал. Възстановява правилната интензивност на тъпанчето след планински почивки, полети, плуване и гмуркане, които могат да запушат ухото.

Не се използва в случаи на скорошни оперативни манипулации на ушите.
Не се прилага при деца на възраст под 3 години.

Допълнителна информация

Брой процедури

1

Време за 1 процедура

40 мин.

Допълнителни принадлежности:

Otosan Конус – 2 бр.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.