Масажи, Рекреация и Релакс

Винаги в добри ръце!! 

Масажи, Боуен терапия, Реджуванс във Варна. Изгодни подаръци, ваучери и промоци за Вас, Вашите близки, приятели, именици и рожденици.
Посетителска зона

♠ Масажната зона е част от Enjoy Box, като в същото време е напълно самостоятелна. Разполага с оборудвано масажно помещение в дизайнерски стил, самостоятелна баня-душ кабина с хидромасаж и тоалетна, както и зона за самостоятелно преобличане. Помещенията са със самостоятелно отопление, климатизация, и вентилация. 

масажи варна лечение болка боуен терапия варна масажи търсене
Масажен кабинет в Enjoy Box

Масажите се извършват на цяло тяло или отделни части. Имат възстановителен, лечебен, релаксиращ или естетически ефект. Може да включват масажни и кинезитерапевтични техники, които се извършват с лечебни/специални масла и кремове или без употреба на такива. Възможна е употреба на спомагателни масажни и кинезитерапевтични уреди и средства. За постигане на максимален и продължителен ефект се препоръчва минимум 30 минути при частичният масаж и поне 60 минути при цялостния масаж или процедура на сеанс.

Масажният сектор се обслужва от мъж , квалифициран специалисти с голям опит.

масаж лечение болка боуен терапия варна масажи търсене
🐾Посетителска зона

Както в целия център, така и в масажния сектор на Enjoy Box клиентите разполагат с достъп до безплатен Интернет, а посетителите имат възможност да чакат и общуват в красиво оборудвана и удобна приемна. Към центъра има автомат за топли напитки.

Боуен терапия Коледа Enjoy box google masaji massage varna варна студио център
интериор: вътрешен изглед

В близост до Enjoy Box се намират няколко обществени и платени паркинга, както и спирки на градски транспорт.

В района се намират големи магазини за пазаруване, известни заведения, както и множество центрове за услуги, болници и ДКЦ, Медицински Университет на Варна и обществени и социални служби.


Видове Масажи

Лечебни терапии и Програми

За ползите от Масажа.

НАТИСНЕТЕ ТУК, АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ЦЕНИТЕ НА УСЛУГИТЕ МАСАЖИ, ТЕРАПИИ И ПРОГРАМИ.

Силно желаем щастие и благодарим! ♠